Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Tick tack

Publicerad 2013-04-22 07:47:37 i Allmänt,

 Just nu känns det som att vi bara väntar på brunnsprotokollet så att vi kan gå vidare med bygglovet. Riktigt så är det egentligen inte eftersom vi bl.a. ska träffa en byggfirma i eftermiddag och att vi även spända väntar på vad bankens mäklare har att säga ang. värderingen av huset. Eftersom vi lånar på värdet av det framtida huset är det viktigt att få får så hög värdering som möjligt...
 
I väntans tider bjuder vi på en bild från söndagen den 21/4 kl. 20:05. Utsikt från vårt blivande kök/matplats/uteplats/takkupa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: mamma Katrin

Publicerad 2013-04-24 05:05:49

Vilken underbar kvällsutsikt ni kommer att få! Håller tummarna för en riktigt hög värdering...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela