Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Måndag 15/6

Publicerad 2013-07-15 18:43:39 i Tomten,

Många tarmar ut från huset blir det :) I helgen målade vi massor av plank, troligtvis hela övervåningen! Känns riktigt bra att få göra något praktiskt på huset, lite mer tillfredsställande än allt pappersjobb.

Rörfirman kom ut idag också och pratade ihop sig med vår grävare, bra att dom kan prata med varandra, gör att vi slipper vara mellanhand och onödiga missförstånd kan byggas bort.

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-07-23 22:59:28

Hej! Jag följer med glädje er blogg då vi ligger i samma fas i vårat husbygge utanför Uppsala! Vi fick igår golvvärmen isatt och nu i veckan ska plattan gjutas:-) det är så kul att det händer saker man kan se efter alla dessa pappersarbeten! Kul å läsa era tankar och planer!

Postat av: Eva-Maj

Publicerad 2013-07-24 08:26:44

Vad kul att du följer vårt bygge! Ja det där med pappersvändandet var inte så roligt...desto roligare nu :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela