Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Fastighetsägare och egen adress!

Publicerad 2013-06-04 08:55:00 i Ekonomi, Projektering,

Nu är vi så äntligen ägare till vår alldeles egna fastighet! Vi har t.o.m. erhållit en adress! Kanske skulle omdirigera all pos till tomten redan nu :)

I dag ska vi träffa banken för att knyta ihop det sista kring byggkreditivet. Tidplanen: Markarbeten efter midsommar, resning i början av augusti. Under tiden bygger vi troligen vedbod, förråd och carport. Bra sätt att värma upp hantverkargenen på och samtidigt skönt att ha det klart i tid, annars blir det nog aldrig gjort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela