Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Stilltje

Publicerad 2013-05-10 09:44:06 i Allmänt,

Just nu råder det lite stilltje i byggplanerna. Bygglovet är som sagt under behandling och vi hoppas på besked rätt så snart. Förhandlingarna med bankerna går vidare och vi är nära en ök. med en av storbankerna. Vi håller som bäst på att knyta upp de hantverkare som vi vill anlita och väntar fortfarande på en hel del offerter. Något som är mycket irriterande är att inte en enda målerifirma har lämnat något anbud. Vi skickade ut en förfrågan för 5-6 veckor sedan och flera har bekräftat att de ska räkna på jobben. Tyvärr så verkar de endast vara intresserade av ROT-jobb (Där kan de ta ut en högre arbetskostnad). I väntan på besked så firar vi Eva-Majs födelsedag i helgen med orientering och frisk luft :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela