Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Golvläggning pågår!

Publicerad 2013-10-12 19:23:20 i Allmänt,

Första gången någon av oss lägger golv. Efter en trevande inledning på fredag kväll var det full far under dagen i dag. Sovrummen är i princip färdiga och med lite skicklighet är vi klara på söndag kväll. Under en sväng i till Bauhaus passade vi även på att göra ett impulsinköp av badrumsinredning till övervåningen. Den kommod som vi sneglat på i fyra veckor var nu nedsatt med 70 %. Från cirka 33000 till 11000. Ett bra pris för en väldigt fin kommod med högskåp. Skivan är dessutom i sten, tyvärr något repig men det kan vi leva med.
 
Lite osorterade bilder..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela