Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Utebliven lösull

Publicerad 2013-10-07 13:27:22 i Allmänt,

Det kom ingen lösull i fredags. Tyvärr verkar det som att den kommit på vift ordentligt då firman som skulle utföra det uppgett att de varit ute på jobbet (vårt hus). Ska bli spännande å se om det är någon blivande granne som fått lite extra isolerat inför vintern....
 
Annars blev det en hel del uträttat i helgen med dörrnmontering, vindsluckemontering, hängrännemontering, taktätning, 2 vändor med skräp m.m.m.m.
Eva-Maj monterar stuprör
 
Per pustar ut efter en hård arbetsdag
 
Ytterdörrarna på plats!
 
 
Nu är det hög tid att beställa trämaterial till lister, foder, golv, socklar, smygar m.m.
 

Kommentarer

Postat av: Maj-Britt

Publicerad 2013-10-07 21:17:36

Vad är det för en sunkig firma!? Byt leverantör och varna andra om dom inte skärper sig!! :-(

Svar: Det är nog ingen fara. De kommer i morgon innan 7! Så går det när man inte har direktkontakt med entreprenören, första gången i vårt bygge... :)
Eva-Maj & Robin Erneby

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela