Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Äntligen färdigställda badrum

Publicerad 2014-06-29 20:00:00 i Allmänt,

Med anledning av att vi har saknat ett högskåp och foder kring dörren i badrummet på övervåningen så har vi också avvaktat med finstädningen av båda badrummen. Men nu är skåp och foder på plats så dagen har ägnats åt att skrapa färgrester och polera kakel. Nu blänker det ordentligt :D Vi använde en vanlig bilwax från biltema som vi polerade ut med trassel och torkade av efter att det fått torka en stund. Resultatet blev en högblank yta som kommer att vara enklare att hålla efter, speciellt när det gäller att ha koll på kalkfläckarna. Förutom kaklet gjorde vi även rent i övrigt. Bland annat så har det bildats en del avlagringar från vårt järn- och manganrika vatten. Fläckarna löstes enkelt upp med vanlig 12 % ättikssprit.
 
Här är lite bilder från badrummet på övervåningen. E-M konstaterade att det har större yta än hennes första studentrum...
 
 
 
 
Badkaret som vi köpte begagnat via blocket. Ingen lyxvariant men det levererar lite bubblor och är värt pengarna.
 
 
Kommod och högskåp från Miller. Vi hade en otrolig tur i vintras när vi köpte setet då det var nedsatt med 70 % på Bauhaus. Spegen är en "billig" variant från Bauhaus med beröringsfri strömbrytare i underkant
 
 

Kommentarer

Postat av: Andreas

Publicerad 2014-10-20 14:27:22

Hej!

Är ni intrsserad av bloggsamarbete?

Ta då kontakt!

//Andreas
www.egrillen.se
www.elampan.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela