Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Första beställningen är lagd

Publicerad 2013-04-03 15:25:00 i Allmänt, Ekonomi,

Nu har vi lagt beställning på vattenbrunn.Det blev Salabaserade BGE som fick det hedersamma uppdraget att borra vår brunn. Deras offert var som sagt väldigt lik Sandqvists brunnsborrare men vi valde BGE eftersom de är vana med trakten, har en hyfsad garanti och kan etablera sig redan i morgon och få jobbet gjort redan denna vecka.

När brunnen är borrad kommer lantmäteriet att omgående skicka in vår fastighet i registret sen gäller det att snabbt som attan ansöka om lagfart, boka samråd och skaffa en bank för finanserna. Sen SEN är det BARA att bygga :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela