Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Full fart framåt!

Publicerad 2013-04-02 14:06:00 i Allmänt,

Framöver har vi flera möten inbokade. Det är hög tid att ta in de sista offerterna från bl.a. elinstallatörer och rörkrökare vilket kräver ordentliga genomgångar av våra tankar och idéer kring bygget. För den ekonomiska biten så har vi en bank är kvar att besöka innan vi kan börja med de förhandlingarna. Sen ska vattenbrunnen borras så snart som möjligt för att möjliggöra avstyckning och bygglov.
 
Full fart framåt med andra ord och äntligen känns det som att det rör på sig ordentligt men det är fortfarande mycket som inte är spikat ännu…
 
Bifogar bilder på rökkur och raserad vedhög. Blev som sagt mest vila från husplanerna i helgen (även om jag hann med att hugga upp några klabbar till förstås..)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela