Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

En produktiv helg

Publicerad 2013-12-09 07:54:27 i Allmänt,

Med alla föräldrar på plats och förstärkta med vänner så blev helgen minst sagt produktiv. En lång lista med "att göra" betades av. Vi har bl.a. målat hela bottenvåning inkl. trapphålet. Monterat klart köket (exkl. köksö). Monterat skjutdörrsgarerobi vårt sovrum. Monterat TV-antenn på vinden. Monterat dörrkarm. Fixat friskluftsanslutning till kamin. städa, plockat å flyttat grejer m.m. m.m.
 
Nu i veckan får vi se till att alla entreprenörer kör hårt ända in i kaklet och att elbolaget kommer och gör anslutningen till elnätet!
 
Tyvärr hade vi ett så pass högt tempo i helgen så vi missade att ta bilder. Kanske någon förälder kan bidra med en bild på köket?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela