Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Full rulle!

Publicerad 2013-07-04 19:52:00 i Allmänt, Måleri, Tomten, Ytterväggar,

Samtliga intresserade och intressanta hantverkare har nu offererat oss. Vi känner oss nöjda med de sista anbuden som trillade in och det verkar som att vårt hus kommer att vara fullt av Eskilstunabor till hösten. Vi kommer redovisa priserna här när alla kontrakt är skrivna men vi kan redan nu avslöja att det är en bit upp till budget på de flesta jobben.

Efter jobbet åkte vi direkt till färgbutiken och köpte 40 l färg till huset. Dealen var att handla för minst 10 kkr cash så fick vi 1000 kr i presentkort i samma butik. Perfekt för oss som kommer bli stammisar framöver! Färgen kommer räcka till den första strykningen av väggarna. Färgen lämnade vi av vid väggblocken. Nu är hela bottenvåningen färdigspikad och taket till burspråket är färdigkonstruerat. Allt blir skitsnyggt, stabilt och det går otroligt fort!
 
 
Bottenvåning!
 
Schaktbotten

Det vitesbelagda trädet står en så länge kvar...
 
Plats för hus.
Huskram, STORA fönster blir det :D
 

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2013-07-05 08:32:39

Oj vad många väggblock han fått ihop redan, det här går ju jättefort

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela