Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Tidplan

Publicerad 2013-05-28 10:52:35 i Allmänt,

Nu börjar vår tidplan ta form på allvar. Blockbygget kommer förhoppningsvis rulla igång inom de närmaste veckorna och vi hoppas sätta spaden i jorden kring midsommar. Resning av hus är planerat till första veckan i augusti. I kväll ska jag träffa två olika snickarfirmor för att prata affärer på allvar. Plats för mötena är deras respektive arbetsplatser. Har en favorit just nu men det kommer krävas lite förhandlingar kring arbetstider, resor m.m. för att vi ska vara helt överens. Lite synd att vi inte kunde komma igång till juli men så är det när man har att göra med myndigheter. Ska väl egentligen inte gnälla allt för högljutt då mycket har gått vår väg i kontakterna med kommunen de senaste veckorna! Kommer nog fortsätta hålla låg profil på bloggen tills vi rullar igång med snickerierna. Det mesta är trots allt klart för start och vi väntar just nu bara på startbesked och finansiering. (Träffar banken på fredag)
 
Robin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela