Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Borrning på G, Murning på G, Golvläggning - Klar

Publicerad 2013-10-15 09:06:50 i Allmänt,

Efter lunch blir vi två hål rikare när borraren kommer och fixar bergvärme. Det är snabba puckar i den branchen när de helt hux flux var på tomten och etablerade sig i morse. Helt utan förvarning! :D
 
I morgon kommer muraren och påbörajar sitt arbete med vedspisen. Ska bli skönt att få det ur världen. Något som har blivit bra mycket dyrare mot vad vi hade gissat oss till.
 
Nu är golvet på övervåningen färdigt å fint blev det! Nu är allt övertäckt och spackling av väggarna är påbörjad. Golvet vi valde till övervåningen heter Oak Excellence och finns på Bauhaus för 160 kr/kvm.
 
I kväll ska vi fortsätta med köket. Bra att få undan lite skåp så muraren kommer fram ordentligt i morgon!
 

Sista biten av golvläggningen!

Kommentarer

Postat av: Gunnar Munktelius

Publicerad 2013-10-18 19:16:57

Vilken jämn och god belysning!

Svar: Javisst! Nu behövs det verkligen i höstmörkret. Tyvärr är den så bra att minsta lilla repa blir synlig. Det tar lång tid att få en vägg perfekt :)
Eva-Maj & Robin Erneby

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela