Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Lösull på g

Publicerad 2013-10-01 12:54:00 i Allmänt,

På fredag ska vindsutrymmet isoleras med lösull. Det innebär att allt på vinden ska vara färdigställt tills dess. Det är nu fullt upp med att göra klart ventilation, imkanal, skorstenar och avluftningar. Vi har även byggt en serviceplattform så att det blir möjligt att krypa ovanför isoleringen. När lösullen väl är på plats går det att dra på värmen ordentligt. Värmen behövs verkligen. Inte minst för att skapa ett bra arbetsklimat men även för att golv och andra trädetaljer ska ligga till sig i sitt framtida klimat innan de monteras.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela