Husbygge i Väster Skogsta, Västerås

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m.

Ketchupeffekten

Publicerad 2013-09-17 08:37:00 i Allmänt,

Efter att ha väntat i onödan på både fönster och FTX-aggregat i slutet på förra veckan verkar det som att det äntligen lossnat med leveranserna. Fönster kommer att ställas av vid huset under dagen och FTX-aggregatet levereras på torsdag förmiddag.

Inne i huset har det varit lite lugnare den senaste tiden men spackling har påbörjats där det varit möjligt. Nu är det många arbeten som pågår samtidigt och det skulle kännas bra att få jobba av några delar så att det blir helt klart. Det gäller framförallt installation av FTX och montering av fönster och gipsskivor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Maj & Robin Erneby

Eva-Maj & Robin bloggar om husbygge utanför Västerås. Vi bygger ett 1,5-planshus som vi själva projekterar när det gäller ritningar, dimensionering av uppvärmning, ventilation, VA m.m. Tomten är en gåva från Eva-Majs familj. Den blir cirka 3 800 kvm och husets boyta cirka 180 kvm fördelat på 1,5 plan med förhöjt väggliv. Planerad byggstart i maj 2013.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela